1. Tánciskolánkban a tanév szeptemberben kezdődik és júniusban zárul táncgálával.
 2. A tanév 10 hónapja alatt mindenki tagdíj befizetésével tud a táncórákon részt venni.
 3. Az elmaradt óra mindig pótlásra kerül. A pótlás időpontja mindig előre egyeztetett időpontban történik.
 4. A tagdíj megfizetése abban az esetben szűnik meg, ha a szülő emailben jelzi a tánciskola felé , hogy kiiratkozik gyermeke.
 5. A tagdíj befizetés előre történik, minden hónap elején be kell fizesse az aktuális havi tagdíjat ahhoz, hogy órára járjon. Amennyiben ez nem történik meg addig nem jöhet be az órára.
 6. A tagdíj egységes, hiányzás esetén is fizetendő. A hiányzás pótolható más csoport óráján. Abban az esetben, ha egy diák teljes hónapot hiányzik, alapdíj megfizetését kérjük. Az alapdíj tartalmazza az alapvető működési költségeket, biztosítja a táncos helyét a csoportban és a koreográfia betanítását, amiről lemaradt. Ennek mértéke az aktuális havi tagdíj 50%-a.
 7. A tánciskola fix bérleti díjat és fix béreket fizet, ez nem változhat folyamatosan. Aki az adott tanévre beiratkozik elfogadja a tánciskola működési szabályait.
 8. A befizetésről a tanár befizetési bizonylatot ad ki, amit minden esetben el kell tenni, ezzel bizonyítva a befizetést.
 9. A tagdíjat kizárólag helyben lehet befizetni, a facebook zárt csoportban közölve lesz a befizetős nap. ( előreláthatólag minden hónap első vagy második órája)
 10. Mindenkinek csak a saját csoportjának az órája elején lehet fizetni, ezzel nem zavarva az óra menetét.
 11. A fellépések előtti utolsó órán kötelező a megjelenés. Ha ez nem történik meg az adott fellépés kimarad. Minden fellépés előtt koreográfia rendezés történik, sajnos ez másképpen nem kivitelezhető.
 12. Fellépőruha kötelező, minden évben egy szett, amit a csapat közösen szavaz meg. A ruha pénzt egy megbízott szülő gyűjti össze, a szavazást a fb csoportokon belül szavazzuk meg. Amennyiben a ruhát próbálni kell azt személyesen az óra keretein belül oldjuk meg. Méret problémát sem a megbízott szülő sem a tanár nem köteles rendezi, ezt egyénileg kell elintézni, ezért a méretek leadása előtt a mérettáblázat pontos áttekintése szükséges.
 13. A tanév záró gálán való részvétel kötelező, ezzel zárjuk az évet. Ez abban az esetben is érvényes, ha a gálát összevontan más városban tartjuk meg. A gála belépő díjas. Ezen a tánciskola nem nyerészkedik, a bérleti díjat, a zenei jogdíjat, a személyzetet, a műsorvezetőt, a dekorációt és hangtechnikát fedezzük belőle. Minden táncosnak 1 db jegy ( azaz egy meghívott vendéget hoznia kell magával) Abban az esetben ha ez nem valósul meg, akkor 1 db támogatói jegy megvásárlásával járul hozzá a gála megrendezéséhez.
 14. Az adatokon bekövetkezett változásokat e-mail-ban kérjük a szülőktől a marcsy@street-dance.hu email címre.
 15. Szóló, duó táncokra van lehetőség, illetve ezt a táncsuli felé kérjük jelezni szeptemberben. Tánciskolákban lehetőség van órákat venni az edzőktől vagy koreográfusoktól. A személyes órák mellett online órákat is bevezettünk a távolság leküzdése érdekében.
 16. A csoportos versenyeken való részvétel kötelező amennyiben a csapat egységesen eldönti, hogy résztvesz egy versenyben vagy versenysorozatban. A felkészülések órán zajlanak ezért a versenyző az órák max 10%-át hiányozhatja, ezen felül kizárólag orvosi igazolással fogadjuk el a hiányzást, különben az adott versenyre nem visszük el vagy versenysorozat esetén kizárható.
 17. Az órákon való részvétel edzős ruhában történik , sportcipő, sportruházat.
 18. A táncórákon videófelvételek készülnek, melyet a tánciskola reklámcéllal vagy tájékoztatási céllal felhasznál a közösségi oldalain. A szülők a bemutató órákon kizárólag saját célra videózhatnak fotózhatnak. A nyilvános fellépéseken készült képek videók szabadon felhasználhatóak, a tánciskola megjelölésével.
 19. A gyerekek és szülők adatait bizalmasan kezeljük az adatvédelmi törvényeknek megfelelően harmadik fél részére át nem adjuk.