Showműsorok

Legyen promóció , jótékonysági rendezvény, gyűjtés, fesztivál, városi rendezvény vagy épp falunap tánciskolánk folyamatosan résztvevője. Street Dance School tánciskola 12 éves működése alatt, több mint 500 rendezvényen lépett fel . Szerepeltünk már Debreceni Virágkarnevál nyitóműsoraként, a Decetlon VIP megnyitóján a Média Markt és a Korzó Nyíregyháza Születésnapi partyján. Dolgozzon velünk!

Céges rendezvények

Ha szeretné feldobni a hangulatot és munkatársaival egy jót mulatni állunk rendelkezésükre. Fellépéseket vállalunk céges rendezvényeken melyen belül lehetőség van táncoktatás , táncház és vagy épp műsorszolgáltatás megrendelésére. Alapozza meg a hangulatot velünk.

Színpadi háttértánc

Az Street Dance School Divattánc iskola, vállalja színpadi táncos produkció elkészítését, profi műsorok kivitelezését és különböző énekesek mögé háttértáncos műsorok elkészítését. Táncosaink olyan nagy hazai előadók koncertjén táncoltak már, mint az Első emelet, Rúzsa Magdolna, Szekeres Adrienn, Kiki, Fenyő Miklós , Király Viktor, Kasza Tibor, Zséda . Színpadi műsorokat készítettünk már különböző műsorok szüneteire, mint sportrendezvények mérkőzéseinek szünete vagy ép cirkuszi előadás szünetére. Örömmel dolgozunk énekesek háttértáncosaiként állandó vagy műsor időszak jelleggel.

Flashmob

Szeretne egy igazán trendi műsort? A flashmob a megoldás. Tánciskolánk Vállaja flashmob műsor elkészítését az Ön rendezvényére. Munkatársaknak vagy épp az összes résztvevőnek betanitását. Igény esetén táncosaink is szerepelnek a műsorban, hogy megkönnyítsük a dolgukat a résztvevőknek. Fantasztikus Ötlet lánykéréshez, esküvői meglepetés táncnak vagy épp városi és céges rendezvényekhez. Készítsen meglepetést velünk!

Divatbemutatók

Tánciskolánk vállalja táncos divatbemutatók szervezését és annak tánc show elkészítését
Koreográfusaink egyedi műsorral egyedi látvány tervel készítenek profi műsorokat. Együtt működtünk már divatbemutatók szüneteiben táncos műsorként, de mutattunk már be ruhákat a NyírPláza- Nyíregyháza , Domyos sportruházat, Nike divatmárka és Mayo Chix divatmárkáknak is.
Szívesen mutatjuk be az Ön márkáját fellépéseinken, gáláinkon vagy akár önálló showműsor keretein belül.

Brand építés

Legyen a szponzorunk. Tánciskolánk a megyei, országos és nemzetközi szinten ismert táncosai örömmel lép fel az Önök által szponzorált ruhában, megjeleníti logójukat és ismertté teszi márkájukat. Tánciskolánk több, mint 500 táncosa vesz részt rendezvényeken, versenyeken, ahol az Ön cégének logója szerepelhet fellépő ruháinkon , pólóinkon. Vállaljuk táncos hostesek kihelyezését rendezvényeken vagy rendezvényeinken.

Rendezvényszervezés

Tánciskolánk profi rendezvényszervező csapat már többszörösen bizonyított. Rendezvényeink, nemzetközi workshopjaink, saját szervezésű versenyünk a Revolution Dance Cup , gálaműsoraink és bálijaink folyamatos teltházas érdeklődésűek. Tánciskolánk mellett rendezvényszervező Kft-k gondoskodik a pontos és precíz kivitelezésért és lebonyolításért. Dolgozzon velünk Ön is.

Revolution Dance Cup

Tánciskolánk a szervezője az Ország legnagyobb Nemzetközi Minősítő Táncversenyének a Revolution Dance Cup- nak. Versenyünk egyedi 3 szintű versenyzésre ad lehetőséget, ahol minden táncos Önmagáért versenyzik és a Minősítési rendszernek köszönhetően mindenki kap érmet, kupát és oklevelet. Szponzorjaink segítségével végtelen mennyiségű ajándékot osztunk szét versenyzőink között és évente 2X2 napos rendezvény alatt több, mint 5000 ember mozgatunk át

Videóklippek

Tánciskolánk vállalja videó klippek koreográfiáinak elkészítését, a táncbetétek teljes körű kivitelezésé, mellékszereplők biztosítását. A Street Dance School Divattánciskola több videó klipben való szerepléshez kapott már felkérést illetve táncosaik különböző tv műsorokban szerepeltek már. Ilyen az X-Factor, Kicsi óriások, és Csillag Születik. Dolgozzon Ön is tánciskolánkkal.