„Minden olyan napot elveszettnek kell tekintenünk, amelyen nem táncoltunk legalább egyszer.”

  • 6 éves koromban kezdtem a tánccal foglalkozni, ahol a majorette alapjaival ismerkedhettem meg.
    Általános iskolában folytattam a tánctanulást, ahol , sok féle táncot kipróbáltam. Ilyen volt a :  mazsorett, a néptánc, és alap szinten a társas tánc
    Ezen évek alatt kezdtem el a divattánc tanulást, melyet tanfolyamokon, kurzusokon fejlesztettem tovább. Imádtam a színpad varázsát, a színes ruhákat és az érzést amiben kiteljesedhettem.
  • Versenyeken vettünk részt , ahol már a kemény munkát is megtapasztalhattam. Tudom versenyzőként mennyit kell dolgozni egy-egy eredményért, de mindig megtérül a befektetett energia.
  • A középiskolát a Nyíregyházi Szakgimnázium modern tánc szakán végeztem. Ahol a balett és a klasszikus moderntánc került előtérbe. Mesterektől tanulhattam és már a saját koreográfia alkotás folyamatát is gyakorolhattam.
  • A Street Dance School tánciskolában ismerkedtem meg a hip-hop-al majd végeztem el a táncoktatói kurzust ,ahol kiváló minősítést szereztem.
    Szeretek tanítani és gyerekekkel illetve nagyobb korcsoportal is foglalkozni. Számomra nagyon fontos hogy át adjam minden táncolni vágyónak azt a csodàt amit én is érzek a lelkemben .

Fontosnak tartom hogy a fiatalok önbizalmat nyerjenek a tánc és a színpad által.
Célom a gyerekek egészségének fenntartása. A jó kedvre derítés és a mosoly amit a tánc és általam is kaphatnak.