Szeretsz táncolni? Naná, hogy igen:)

Akkor a nyári táborainkat egyenesen imádni fogod!

Hip-hop és más, trendi táncok 1 héten át, 7-18 éves korig

Egy héten át tánc, szórakozás, buli, fellépések… minden, amiről csak álmodhat egy igazi táncos.
Mindezt hamisítatlan Street Dance stílusban, régi és új barátokkal.

Milyen táboraink vannak?

Természetesen tánctáborok, ahol hip-hop, és más, trendi táncedzéseket tartunk. Nálunk a legújabb slágerek szólnak, és a legdivatosabb mozdulatokat tanulhatod meg!Van „ottalvós” és „napközis” táborunk is, hogy minden gyerek (és minden szülő) megtalálja azt, ami neki a legkényelmesebb. Az ételről-italról-szórakozásról-táncról mi gondoskodunk, neked csak a jókedvedet kell magaddal hoznod!

Hol van a tábor?

A napközis tábor Nyíregyházán, az ottalvós pedig minden évben máshol, így ismerjük meg Magyarország legérdekesebb tájait!

Mit csinálunk a táborban – a táncon kívül?

Minden korosztálynak, és minden tudásszintnek külön táncedzések vannak, a fennmaradó időt pedig játékokkal, városnézéssel, kézműves programokkal, és persze hatalmas beszélgetésekkel, bulikkal töltjük.

  • Az ottalvós tábor végén táncversenyt rendezünk, ahol megmutathatod, hogy mennyit fejlődtél az egy hét alatt. Ha te vagy a legjobb, akkor nem csak érmet és kupát vihetsz haza, de lehetőséget kapsz arra, hogy saját videoklipet forgass, aminek Te leszel a sztárja!
  • A napközis tábor végén táncbemutatót tartunk, meghívhatod szüleidet, barátaidat, és megmutathatod nekik, hogy mennyire jól táncolsz. Sőt, az elkészült kézműves alkotásokból is rendezünk egy kis kiállítást…

 

Mi történik, ha rossz idő van?

Mi történne? Mi táncolunk tovább – hát nem láttad a Step up végét?

A táncedzések fedett helyen vannak, nem zavar minket egy kis víz, és rengeteg játékkal, extra programmal is készülünk. Garantáltan jól fogunk szórakozni, még akkor is, ha kint beüt a világvége vagy a zombi-apokalipszis. Max lenyomjuk őket egy táncpárbajban…

Akkor is jöhetek, ha nem járok a Street Dance tánciskolába?

Igen, sőt, akkor is jöhetsz, ha egyáltalán nem jársz (még) semmilyen tánciskolába. Minden tanulót és minden kezdőt szeretettel várunk, jó hangulatú óráinkon több stílust is kipróbálhatsz, és eldöntheted, hogy melyik tetszik legjobban.

Nagyon jófej csapatunk van, biztos, hogy találsz nálunk új barátokat!

További információért hívd a 06-30-548-54-65-ös számot vagy írj nekünk az info@street-dance.hu címre!