Step up, Street dance… neked is bejön a filmek táncosainak lazasága? Szeretnéd, ha a buliban mindig te lennél a középpontban, mert úgy tudsz táncolni, hogy mindenki téged néz?

Csatlakozz a Street Dance csapatához!

Igen, ez pont az a stílus, pont az a világ, amit a filmekben látsz: vagány srácok, szexis csajok, táncversenyek, vad bulik, és a világhírhez vezető út.
Nem, ez nem vicc: számos jelenlegi és ex-tanítványunk dolgozik együtt magyar sztárokkal, háttértáncosként, és önálló fellépőként is. A VIPben nagyon megy a haverkodás;)

Miért jó táncolni?

 • Több önbizalmad lesz: ha már egy csomó rendezvényen és versenyen felléptél, nem jelent problémát odamenni ahhoz a sráchoz/csajhoz és elhívni valahova
 • A tánc nem csak szórakoztat, hanem az alakodat is formálja: a legtöbb táncos vékony és izmos, nem véletlenül
 • Ha jó vagy, felfedezhetnek: segítünk, hogy milyen videókat csinálj a youtubera és az instagramra
 • Levezetheted a feszültséget, a tánc kikapcsol és feltölt

Miért válaszd a Street dance csapatát?

Alapvetően a street dance és a hip-hop táncokat tanulhatsz nálunk, vagyis olyan mozdulatokat mutatunk, amiket egy buliban is be tudsz dobni. Ezen belül sokféle stílussal dolgozunk, nem erőltetünk rád semmit, segítünk, hogy megtaláld azt, ami a legjobban bejön.

Minden tánccsoportunk kis létszámú, a profi oktatók, Marcsy, Andi és Patrícia minden egyes diákra odafigyelnek. Évente 4-5 új koreográfiát találunk ki és tanítunk be, mindig a legújabb, legnagyobb slágerekkel dolgozunk, amikre bulizhatsz egy klubban, vagy egy fesztiválon is.

Sokan a hip-hopot elég fiús stílusnak tartják, nálunk fontos az is, hogy a lányok lányok maradjanak, odafigyelünk arra, hogy sok nőies elem is legyen a repertoárban. Segítünk abban, hogy dögös csaj legyél, és annak is érezd magad.

Ja, és az edzések közvetlenül suli után kezdődnek, nem kell a szüleidnek azon aggódni, hogy hétköznaponként késő este jársz haza – meg neked sem para, hogy mivel üsd el az időt az órakezdésig.

Ha komolyan gondolod a dolgot, segítünk a továbbtanulásban, felkészítünk a felvételire, sőt, ha levizsgáztál, még táncos munkát is keresünk/adunk neked.

Háromszoros Európa bajnok tánccsapataink vannak – ha versenyezni akarsz, mi felkészítünk!

Amit még nálunk kapsz:

 • Profi táncoktatást egészen kezdőtől a versenyző szintig – nincs olyan, hogy „túl béna vagy”, gyere bátran!
 • Trendi mozdulatokat, amit akár egy buliban is bevethetsz – mert a tánctudás nem korlátozódik a fellépésekre
 • Jó társaságot – az edzéseken kívül is összejövünk bulizni, hülyéskedni
 • Rendszeres fellépési, versenyzési lehetőségeket – az okleveled jól mutat majd az instán is!
 • Segítünk megtalálni a saját stílusodat – nem csak a hozzád illő mozdulatokat: a fellépőruhák, smink, frizura kiválasztásában is segítünk, mert a tánc az önmegvalósítás egy formája
 • Ha kell, leigazoljuk az edzéseket tesiórának, így nem kell a suliban órára járnod
 • Sőt, egyesületként a közösségi szolgálatot is letudhatod nálunk